SEGRE

ATZAR SORTEJOS

La sort continua somrient a Lleida amb un milió d'euros

L'històric estanc situat al número 11 del carrer Mariola va entregar divendres un milió d'euros || L'estanquera, de 80 anys, la més veterana de Catalunya, ven loteria des del 1960

Maria Teresa Alés, propietària de l’estanc del carrer Mariola que divendres va entregar un milió d’euros.

Maria Teresa Alés, propietària de l’estanc del carrer Mariola que divendres va entregar un milió d’euros.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sembla que la sort somriu aquest any a la demarcació de Lleida, on el sorteig de l’Euromilions va deixar divendres a la nit un nou milionari. Va ser l’històric estanc situat al número 11 del carrer Mariola de la capital del Segrià el que va vendre l’aposta pronosticada diària que va resultar afavorida amb un milió d’euros. “Una de les il·lusions més grans que tenia era donar un premi gros i per fi ho he aconseguit”, explicava emocionada la propietària de l’establiment, Maria Teresa Alés Amat, que als vuitanta anys assegura que és l’estanquera més veterana que està en actiu a Catalunya.

“Quan em van trucar per comunicar-me que havíem repartit El Milió no m’ho podia creure, pensava que m’estaven gastant una broma. Venem loteria des del 1960 i aquest és el més gran que hem repartit mai, estic molt contenta!”, va assegurar Alés, que està des dels setze anys darrere del taulell d’aquest negoci familiar, que primer va ser una botiga de queviures i el 1954 es va convertir en estanc. Ahir al matí no es parlava d’una altra cosa a l’estanc, on hi havia un degoteig constant de clients que comprovaven els seus bitllets per veure si havien resultat afortunats.

Alés va dir al matí que “no sabem qui ha estat el guanyador i aquesta és una zona de pas amb gran afluència, però em faria il·lusió que li hagués tocat a algú del barri. Un premi tan important com aquest et canvia la vida”. Alcarràs va obrir l’any amb esplendor i el 2 de gener va lliurar un premi de ni més ni menys que 14,2 milions en el el sorteig de la grossa de la Primitiva.

El bitllet es va vendre a l’administració del carrer la Bassa, que tan sols quatre dies després va vendre un dècim premiat amb el segon premi de la loteria del Nen, dotats amb 75.000 euros més uns altres 20 a l’acabar també amb un dels números dels reintegraments. L’Estanc i Loteries Fontanet, a l’avinguda Guillem de Rosselló, també va entregar 75.000 euros en el sorteig del dia de Reis. Així mateix, el 17 de gener passat Anglesola va repetir la mateixa sort i va entregar un milió d’euros en el sorteig de l’Euromilions

Alcarràs i Anglesola han repartit aquest any més de quinze milions d’euros en grans premis

El premi més gran que ha recaigut a les comarques lleidatanes fins a la data va ser l’any 2014, quan un estanc del carrer Segrià de Lleida va segellar un bitllet afavorit amb 39,5 milions d’euros, també de l’Euromilions.

A la llista de grans premis també destaca el que va recalar a Mollerussa en el Sorteig Extraordinari de Nadal del 2019. Concretament, un veí de la localitat que no es va donar a conèixer va guanyar 18 milions a l’haver comprat 360 dècims afavorits amb el tercer premi.

tracking