SEGRE

MONARQUIA SUCCESSOS

Froilán, enxampat en un after il·legal a Madrid on hi havia menors i drogues

El local va haver de ser desallotjat per excés d’aforament, a més d'altres irregularitats

Froilán, enxampat en un after il·legal a Madrid

Froilán, enxampat en un after il·legal a MadridEFE/Fernando Villar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Municipal de Madrid ha desallotjat per excés d’aforament un "after" il·legal ubicat al carrer d’Orense, a Madrid, on els agents van intervenir diverses substàncies estupefaents i van identificar els clients, entre ells a Felipe Juan Froilán de Marichalar, segons han confirmat a EFE fonts del cos local.

La batuda al local es va produir sobre les 08:00 hores d’aquest diumenge després que diversos veïns alertessin del soroll que procedia de la sala.

Es tracta d’un establiment amb una llicència en vigor com a sauna, encara que habitualment opera com un "after" que obre les portes a altes hores de la matinada. A l'arribar-hi, els agents van trobar centenars de joves, alguns d’ells menors d’edat, consumint alcohol, drogues com "cocaïna rosa" i fumant catximba. En concret, es van comptabilitzar 229 assistents quan l’aforament màxim permès al local és de 99. A les cabines o reservats VIP, confeccionats per a dos persones, hi havia entre 10 i 20 joves, mentre que a l'espai principal n’hi havia 179. Els reservats només tenien una porta cap a l’interior, la qual cosa suposava un risc d’incendi ja que s'estava consumint tabac i catximbes.

Els agents van identificar els clients, entre els quals es trobava  Froilán de Marichalar, fill de la infanta Elena i net del rei emèrit, Joan Carles I.

A més, es van apoderar de diverses dosis de substàncies estupefaents i un ganivet que portava un dels joves. Finalment, els policies van sol·licitar el suport de les Unitats Centrals de Seguretat (UCES) per desallotjar el local, al qual se li va aixecar una acta d’inspecció per les següents possibles infraccions: exercir una activitat diferent a l’autoritzada, presència de menors i excés d’aforament.

tracking