SEGRE

PREMIS GOYA

La Academia del Cine espanyol anuncia els presentadors dels Goya 2023

Els intèrprets s'estrenaran com a amfitrions als Goya 2023, que se celebraran l'11 de febrer al FIBES de Sevilla

Antonio de la Torre amb Sílvia Abril.

Antonio de la Torre amb Sílvia Abril.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els actors Antonio de la Torre i Clara Lago seran els encarregats de presentar la trenta-setena edició dels Premis Goya a la gala que se celebrarà aquest dissabte 11 de febrer al Palau de Congressos i Exposicions FIBES de Sevilla, segons ha anunciat l’Academia del Cine espanyol en un comunicat.

Antonio de la Torre és l’actor amb més nominacions de la història amb 14 y Clara Lago va ser l’actriu principal de la pel·lícula espanyola més taquillera: Ocho apellidos bascos. Mentre que el malagueny va aconseguir el seu primer premi en el seu debut com a nominat a ‘Millor actor de repartiment’ per Azul oscuro casi negro, Clara Lago no va aconseguir el guardó a millor actriu revelació en El viaje de Carol el 2003.

La producció de l’esdeveniment anirà a càrrec de Gestmusic. Tinet Rubira, director de Gestmusic, i Angel Custodio, director de contingut de la companyia; dirigiran l’esdeveniment. Fernando Pérez, nominat al Goya al ‘Mejor Guion Adaptado’ per Kiki, el amor se hace, “coordinarà un equip de guionistes” tal com conclou el comunicat de l’Academia.

Serà la segona vegada en la història que Sevilla aculli la gala d’entrega dels Premis Goya. Des que el 1986 se celebrés la primera edició al Teatro Lope de Vega, l’esdeveniment no va sortir de la capital fins 2019, per tornar a Sevilla. Les edicions de 2020 i 2021 van ser a Màlaga, mentre que el 2022 la gala es va celebrar a València.

tracking