SEGRE

Aquesta és la programació del Carnaval de Lleida

La Marató de l’Ou, la Gran Rua o la Cursa de Llits, alguns dels actes destacats

L'acte de presentació de Carnaval de Lleida 2023 ha tingut lloc aquest dimarts a la Paeria.

L'acte de presentació de Carnaval de Lleida 2023 ha tingut lloc aquest dimarts a la Paeria.Amado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Lleida ja està preparada per el Carnaval 2023. Del 16 al 22 de febrer s’han programat tot un seguit d’actes amb la implicació d’entitats i col·lectius de la ciutat per tal de viure aquesta festa tan popular. L’alcalde, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor de Joventut, Festes, Tradicions i Esports, Ignasi Amor, i dels representants de la Germandat Pau Pi, ha presentat aquest dimarts la programació, amb actes com la Marató de l’Ou, la Gran Rua o la Cursa de Llits.

“El Carnaval és una festa per compartir, un temps per gaudir en col·lectivitat tota la màgia que desprèn l’esperit del rei Carnestoltes. Com en tantes altres manifestacions populars, el nostre Carnaval és una expressió de la força associativa de la ciutat i del compromís dels lleidatans i lleidatanes amb totes i cadascuna de les cites del calendari festiu”, ha dit l’alcalde durant la presentació. De moment, hi ha 25 carrosses i 8 comparses inscrites per participar a la Gran Rua de Carnaval que se celebrarà dissabte 18 de febrer amb el recorregut habitual.

L’autora del cartell de l’edició d’enguany és la Natàlia Superbia, estudiant del CFGS Gràfica publicitària de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol, que ha explicat que “representa el valor de la llibertat en aquesta festivitat comparant l’Estàtua de la Llibertat amb el nostre gran monument com és la Seu Vella”.

Programa del Carnaval de Lleida en PDF

tracking