SEGRE

PLATAFORMES

Netflix acaba amb els comptes compartits entre diferents cases a Espanya

Netflix acaba amb els comptes compartits entre diferents cases a Espanya

Netflix acaba amb els comptes compartits entre diferents cases a EspanyaEFE/EPA/SASCHA STEINBACH

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix ha anunciat aquest dimecres que acaba amb els comptes compartits entre diferents cases a Espanya, on els subscriptors hauran d’establir la ubicació principal del seu compte a través de la connexió del dispositiu o l’aplicació a una adreça IP.

A més, els subscriptors que tinguin una segona residència o que viatgin amb freqüència a la mateixa ubicació, han d’obrir l’aplicació de Netflix als seus dispositius mòbils mentre estan connectats a la xarxa wi-fi de la seua ubicació principal una vegada al mes i, a continuació, quan arribin a la segona ubicació, han informat EFE fonts de la plataforma.

Aquest pla, que també es comença a aplicar a Portugal, Nova Zelanda i el Canadà, es basa en les solucions provades durant l’últim any en comptes compartits a Llatinoamèrica, ha assenyalat la directora d’Innovació de producte de la plataforma, Chengyi Long, en un comunicat en el blog de la companyia. "Sempre hem facilitat a les persones que viuen sota un mateix sostre l’ús compartit del seu compte de Netflix amb funcions com els perfils i el visionament a diverses pantalles. Encara que han tingut un èxit enorme, també han provocat alguna confusió sobre quan i com pots compartir Netflix", ha indicat.

Així, a partir d’aquest moment, els subscriptors hauran de tenir "més control sobre qui pot accedir al seu compte" de Netflix, que "està dissenyat per a una sola casa" i per a les persones que hi viuen, remarca la nota, per la qual cosa l’empresa "ajudarà a configurar" cada compte per establir la ubicació principal. Amb aquestes novetats, els subscriptors podran controlar qui utilitza el seu contracte: "El nostre principal objectiu ha estat donar als subscriptors un control més gran sobre qui poden accedir al seu compte", remarquen.

Com a fins ara, els subscriptors dels plans Estàndard o Prèmium de molts països (Canadà, Espanya, Nova Zelanda i Portugal inclosos) podran afegir "subcomptes" per a dos persones, com a màxim, amb què no convisquin. Cada un d’aquests subcomptes tindrà un perfil, recomanacions personalitzades, nom d’usuari i contrasenya propis, a un cost addicional de 5,99 al mes per persona (a Espanya). A més, als qui comencin a utilitzar el seu propi compte de pagament, se’ls permetrà traslladar el seu perfil, conservant les seues recomanacions personalitzades, historial de visionament, la seua llesta, o els seus jocs guardats.

Quant a l’ús de la plataforma durant viatges, asseguren que "com sempre, els subscriptors podran veure Netflix als seus dispositius personals o iniciar sessió en un altre televisor (en un hotel o un lloguer de vacances, per exemple)".

La plataforma recorda que en l’actualitat "hi ha més de 100 milions de cases que comparteixen els seus comptes, la qual cosa redueix la nostra capacitat d’invertir en la creació de grans històries, explicades amb sèries i pel·lícules de la màxima qualitat."

tracking