SEGRE

Gerard Piqué ultima els preparatius per a la Queens League: tots els detalls

Una exjugadora del Barça es postula per al nou equip d’Ibai Llanos per a la competició

La Kings i la Queens League arriben a Cuatro

La Kings i la Queens League arriben a CuatroTWITCH

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de l'èxit que està obtenint amb la Kings League, Gerard Piqué ultima els preparatius de la versió femenina del campionat, la Queens League, que tindrà exactament les mateixes condicions. Arrancarà el 6 de maig, un mes després de la 'final four' masculina, i s'allargarà fins a finals de juliol.

Encara no s’ha concretat el número d’equips que tindrà la competició, però si segueix els mateixos passos que la masculina, comptaria amb 12. Quatre streamers -tots ells actuals presidents- ja han mostrat el seu interès per participar en la Queens: els Porcinos FC, de Ibai Llanos; Jijantes FC, de Gerard Romero; Pío FC, de Rivers; i Ultimate Móstoles, de DJ Mario.

Les proves per entrar a la Queens League s’iniciaran a l’abril, amb el corresponent 'draft’ en acabar el període. A més, tal com passa en el torneig masculí, cada equip tindrà jugadores 11 i 12. Pel que fa als sous, les 10 jugadores de cada equip seran treballadores de Kosmos i cobraran 70€ per cada partit, exactament les mateixes condicions que els futbolistes de la Kings League InfoJobs. La seu també serà la mateixa, el CUPRA Arena situat al port de Barcelona. La competició estarà dividida en dos fases: La primera començarà al maig i acabarà al juliol, i la segona anirà de setembre a novembre, ambdues amb la seua 'final four' corresponent. Cada dissabte es podrà veure la competició donis del canal de Twitch de la Queens League.

Maria Garrido, exjugadora de l’Espanyol i del Barça i actualment retirada del futbol professional encara que només té 25 anys, s’ha postulat per a l’equip d’Ibai Llanos. L'streamer, que ja presideix el seu propi equip en la Kings League, el Porcinos FC, ha confirmat que farà el mateix en la pròxima Queens League, posant-se al comandament de Porcinas FC.

tracking