SEGRE

GASTRONOMIA SOLIDARITAT

Deu restaurants de Lleida cuinen per a un menjador social

Prepararan menús solidaris cada diumenge fins al 28 de maig || L'Escola d'Hoteleria elabora el primer àpat

Alumnes de l’Escola d’Hoteleria de Lleida van preparar ahir els menús que se serviran diumenge.

Alumnes de l’Escola d’Hoteleria de Lleida van preparar ahir els menús que se serviran diumenge.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Diversos alumnes i professors de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida van cuinar ahir el menú que se servirà aquest diumenge a El Menjador, que gestionen la Fundació Jericó i el Banc dels Aliments al carrer Tallada de la capital del Segrià. Van donar inici així a la segona edició del projecte Diumenge cuino jo, una iniciativa solidària que va nàixer l’any passat de la mà de la xarxa solidària de restaurants i col·laboradors lleidatans batejats amb el nom de Cuina Amiga. El primer menú que se servirà aquest diumenge consistirà en patates estofades amb sípia i marisc i, de postres, bescuit de iogurt.

Aquest any participaran en la iniciativa els restaurants L’Espurna, Aimia, Saroa, Carballeira, Ferreruela, Bonum No Rules, Celler del Roser, Bellera, Caravista i El Barri, que cada diumenge fins al 28 de maig cuinaran seixanta racions per a aquest menjador social. La setmana que ve, el menú anirà a càrrec del xef Jesús Gimena, de L’Espurna.

L’entitat Cuina Amiga, impulsada pel professor de l’Escola d’Hoteleria Lluís Bonillo, va servir l’any passat uns 500 menús a El Menjador. En total, van ser dotze els restaurants que van participar en el Diumenge cuino jo, per donar un descans al personal habitual d’aquest espai sense que els usuaris es quedin sense aquest servei els diumenges.

tracking