SEGRE

VIATJAR

Els 10 països més barats per anar-se'n de vacances aquest estiu

Els 10 països més barats per anar-se’n de vacances aquest estiu

Cambodja.

Els 10 països més barats per anar-se'n de vacances aquest estiuUnsplash

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Entre les destinacions més barates del món per viatjar aquestes vacances hi ha països com Cambodja, Malàisia o el Paraguai, segons assenyala el motor de cerca de vols i hotels Skyscanner.

A Cambodja es pot trobar allotjament a partir de 6 euros la nit i si el viatger vol disfrutar d’una experiències més luxosa un allotjament amb aire condicionat pot sortir-li per uns 10 euros. Un bon plat de peix sol costar entorn dels 4 euros o fins i tot menys als mercats de venda ambulant de la capital, Phnom Penh. Allà un bol de sopa de fideus amb carn pot arribar a valer menys de 2 euros. Es recomana evitar els circuits turístics de Cambodja i visitar la zona nord del Mekong i el temple Preah Vihear.

Una altra destinació econòmica és Malàisia. A George Town, acolorida ciutat de l’illa de Penang i Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, es pot tastar menjar ambulant amb especialitats índies, xineses i malaies per només dos euros el plat. Molt recomanable és visitar els temples budistes repartits per la capital que mostren un increïble arquitectura colonial.

La tercera de les destinacions per viatjar sense gastar en excés és el Paraguai. I és que la seua capital Asunción és considerada la ciutat més barata del món El millor vi importat des de Xile es pot trobar per menys de deu euros la botella, empanades per uns cèntims o l’hotel més car de la ciutat per menys de 150 euros l’habitació.

Bolívia també és un altre dels països d’Amèrica Llatina més barats per viatjar i més tenint en compte que, segons Skyscanner el viatger pot sobreviure i conèixer el país per menys de 20 euros al dia. Recórrer el desert de sal d’Uyuni en un tour de tres dies doncs costar al voltant d’uns 150 euros amb menjar i allotjament inclòs.

El Perú és un altre dels països més barats per viatjar, sobretot, si el viatger es mou per la zona nord del país. Les recomanacions són no perdre’s atraccions de la talla del Machu Picchu, el Llac Titicaca, Arequipa o Copacabana. Viatjar pel país en bus o amb avió també resulta molt econòmic.

TAILÀNDIA PER A TOTES LES BUTXAQUES

Tailàndia és un altre dels països més recomanats per a turistes 'low cost’ja que en aquest país del sud-est asiàtic es necessiten menys de 20 euros per passar el dia. Es pot disfrutar d’un plat típic per un euro o menys en un dels molts llocs de menjar ambulant que hi ha per tot Bangkok o disfrutar d’un passeig per Chao Phraya per uns 20 baths, uns 50 cèntims al canvi que permet viatjar fins l’altra vora del riu.

Romania també és un país molt barat que destaca per la seua gent i paisatges però que per al turista encara és un gran desconegut. Allà es pot trobar allotjament per uns 15 euros la nit i menús del dia des de 6 euros. El transport més segur i barat és l’autobús i una ruta pels Carpats o visitar Transsilvània són altament recomanables.

A Sri Lanka no resulta tan barat menjar com a Tailàndia, però per menys de 30 euros al dia es pot disfrutar també d’una experiència molt enriquidora. Així allotjar-se a l’hotel de cinc estrelles Cinnamon Lodge, a Habarana, l’epicentre d’un triangle cultural que inclou Anuradhapura, Polonnaruwa i Kandy i disfrutar del seu spa, la seua piscina i el seu excel·lent menjar pot sortir per menys de 100 euros la nit. Destaca per visitar el Jaya Sri Maha Bodhi (Temple de l’Arbre de Bodhi), a Anuradhapura, i el Sri Dalada Maligawa o Temple de la Dent de Buda, possiblement, que són els llocs més sagrats de tota l’illa.

La llista la tanca Armènia, una altra de les destinacions que ofereix unes vacances per pocs diners. Una mostra d’això és que el lloguer d’un pis a la capital Erevan pot costar uns 200 euros al mes. En el cas de triar un allotjament al camp, el preu baixa fins a menys de 50 euros al mes. Per uns quants euros, a Armènia també es pot disfrutar d’òperes, concerts, dansa, teatre, o exposicions de pintura.

I per últim Portugal un país en el qual el viatger podrà trobar platges paradisíaques, ciutats amb interessant arquitectura i un clima benèvol al qual se sumen bon menjar i vi  a preus baixos. Al país veí es poden trobar hostals a prop de Lisboa amb vistes al mar per uns 15 euros l’habitació. I a la zona de l’Algarve hi ha bungalous com el càmping de Quinta dos Carricos, a la platja de Salema, on es pot dormir per uns 20 euros la nit.

tracking