SEGRE

TVE anuncia la data d'estrena de 'MasterChef 11' i importants novetats

@La1_tve

TVE anuncia la data d'estrena de 'MasterChef 11' i importants novetats@La1_tve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TVE ha confirmat que la nova edició del 'talent' culinari en la seua versió amb concursants anònims s'estrenarà la setmana que ve. A més, en aquesta onzena temporada hi ha una novetat inèdita respecte a l’estratègia d’emissió.

En concret, 'MasterChef 11' s’emetrà els dilluns i els dimarts, i l’estrena tindrà lloc els dies 27 i 28 de març. A més, també s’ha avançat que els programes començaran a les 22:00 hores, competint amb 'El Hormiguero' i en el cas dels dimarts també amb 'Supervivientes'. I és que, en aquesta nova edició, TVE emetrà cada gala de 'MasterChef' en dos nits, amb l’objectiu d’evitar que l’última prova s’emeti a altes hores de la matinada, una cosa que sempre ha estat molt criticada a les xarxes socials.

Però dividir la gala no és l’única novetat que tindrà aquesta nova edició. El programa, a més, amplia el nombre de concursants. És més: el duplicarà. Així, 'MasterChef 11' tindrà fins 30 nous aspirants a xef, que cuinaran en un set ampliat.

L’equip del programa també ha revelat a la roda de premsa com serà la nova mecànica, adaptada a la doble emissió setmanal. Els dilluns hi haurà dos proves al plató i una serà eliminatòria, mentre que dimarts tindrà lloc la prova d’exteriors i també hi haurà una eliminació. Per tant, aquest any hi haurà dos d’expulsats per setmana.

tracking