SEGRE

La carta de Dani Alves a Joana Sanz des de la presó: 'Lluitaré per demostrar la meua innocència'

La missiva s’ha fet pública al programa 'Y ahora Sonsoles' d’Antena 3

L’exfutbolista del FC Barcelona Dani Alves i la model Joana Sanz.

L’exfutbolista del FC Barcelona Dani Alves i la model Joana Sanz.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la carta que va publicar al seu Instagram Joana Sanz per donar per conclòs el seu matrimoni amb Dani Alves, ara és ell qui escriu, també de pròpia mà, una carta per expressar els seus sentiments. Des de la presó de Brians 2, on compleix presó preventiva per la presumpta violació d’una jove el 30 de desembre del 2022 a la discoteca Sutton de Barcelona, Alves proclama una vegada més la seua innocència i assegura que lluitarà fins el final per demostrar-ho. "Continuaré lluitant com he fet sempre, creient en mi amb el suport i la confiança dels qui sabeu qui realment soc: lluitaré fins el final amb l’amor incondicional dels meus fills, dels meus pares i dels qui continuen estant al meu costat, per aviat demostrar la meua innocència al món sencer", manifesta en aquest document.

Fa una setmana, era la mateixa model la que decidia fer pública la ruptura amb el seu marit, amb unes fotos d’un quadern escrit a mà, al seu compte oficial d’Instagram. "Vaig elegir com a company de vida una persona que davant dels meus ulls era perfecte. Sempre hi va ser quan més ho necessitava. Sempre em va donar suport en tot, sempre em va impulsar a créixer, sempre afectuós, atent. Em costa tant acceptar que aquesta persona m'ha trencat en mil trossos. Crec que em costarà anys de vida oblidar-me de la seua manera de mirar-me, com si jo fos el més increïble del món. I joder, sí, soc increïble perquè soc treballadora, independent, intel·ligent, detallista, afectuosa, divertida, fidel i humana. Tan humana que, malgrat el mal que m’ha causat, segueixo sent aquí al seu costat", deia un fragment del seu escrit.

La carta es va fer pública ahir en el programa d’Antena 3 'Y ahora Sonsoles' i Alves comença responent a la carta de Joana: "La meua estimada Joana van ser gairebé 8 anys de molt amor, afecte, respecte i cures mútues. En particular els últims anys al teu costat tot sembla més fàcil i plaent. Tu i els meus fills, Dani Filho i Victòria, han estat el millor que m'ha passat a la vida. Junts hem crescut des del dia en què ens vam conèixer. Des del primer minut en què vam iniciar una vida en comú. Ens hem acompanyat tots aquests anys. Enfortint-nos i cuidant-nos un a l’altre. Ara, en aquests difícils moments lamento la teua decisió i anhelo que la vida ens doni una altra oportunitat de tornar a estimar-te. Comprenc el dolor que està causant la injusta situació que estem vivint i entenc que no hagis pogut suportar tota aquesta pressió. Els fets dels que se m’acusen són aliens a mi, i als valors que han guiat la meua vida: l’amor, el respecte i l’esforç. Jo continuaré lluitant com he fet sempre, creient en mi amb el suport i la confiança dels qui sabeu qui realment soc: lluitaré fins al final amb l’amor incondicional dels meus fills, dels meus pares i de qui continuen  al meu costat, per aviat demostrar la meua innocència al món sencer."

tracking