SEGRE

MÚSICA

Ed Sheeran anticipa el seu nou disc "- (Substract)" amb el tema "Eyes Closed"

Ed Sheeran anticipa el seu nou disc

Ed Sheeran anticipa el seu nou disc "- (Substract)" amb el tema "Eyes Closed"EFE/EPA/VICKIE FLORES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ed Sheeran ha presentat aquest divendres la cançó "Eyes Closed", primer avançament del seu pròxim disc d’estudi, "- (Substract)" que com s’havia anunciat recentment veurà la llum el proper 5 de maig. Inicialment concebuda fa anys per a una ruptura amorosa, la seua discogràfica ha revelat que aquest tema va canviar de significat quan el britànic va patir "una terrible pèrdua" que el va fer reimaginar-lo.

Ja disponible en plataformes digitals d’àudio, la seua sortida coincideix amb la d’un videoclip dirigit per Mia Barnes en el qual Sheeran és perseguit en plena nit per un monstre blau, metàfora del dolor i el buit després de la pèrdua. "Tracta sobre perdre algú, sentir que cada vegada que surts esperes trobar-te amb aquestes persones, tot et recorda a ells i a les coses que vam fer junts. De vegades has de sortir de la realitat per adormir el dolor de la pèrdua, però certes coses simplement t’hi tornen", ha explicat el mateix artista en declaracions recollides per Warner Music.

Amb el membre de The National Aaron Dessner a la producció, "- (Substract)" es publicarà dos dies després de l’estrena a Disney+ d’una sèrie documental que ajudarà a contextualitzar el procés creatiu d’aquest disc a partir de les experiències personals de Sheeran.

tracking