SEGRE

AGRESSIÓ SEXUAL

Hiba Abouk confirma el seu divorci després de la imputació d'Achraf Hakimi per violació

Hiba Abouk confirma el seu divorci després de la imputació d'Achraf Hakimi per violació

Hiba Abouk confirma el seu divorci després de la imputació d'Achraf Hakimi per violacióEFE/ Zipi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu madrilenya Hiba Abouk ha confirmat aquest dilluns que està en tràmit de divorci del futbolista marroquí del Paris Saint Germain (PSG) Achraf Hakimi, després de la seua imputació per la presumpta violació d’una jove de 24 anys a finals de febrer. En les seues primeres declaracions públiques després de conèixer-se el cas, denunciat per la suposada víctima el passat 26 de febrer en una comissaria a prop de París, Abouk ha assegurat que la parella havia pres la decisió de separar-se abans d’aquests fets.

"He necessitat temps per digerir aquest xoc", indica l’actriu en un comunicat difós a través del seu perfil a Instagram, que comença exposant la seua necessitat d’explicar-se "per aclarir en primera persona les informacions errònies que circulen" i per poder reprendre la seua vida personal, pública i professional.

"La realitat és que feia ja un temps que, després de meditar-ho molt, el pare dels meus fills i jo vam prendre la decisió de posar terme a la nostra relació de parella, molt abans dels fets esdevinguts en els quals m’he vist involucrada mediàticament i dels quals soc totalment aliena", assenyala. "Qui s'havia a imaginar que, a més d’enfrontar-me a l’habitual dolor que porta una separació i acceptar el dol que comporta el fracàs d’un projecte familiar a què m’havia entregat en cos i ànima, hauria d’enfrontar-me a aquesta ignomínia, he necessitat temps per digerir aquest xoc", prossegueix.

Alhora, l’actriu coneguda per la sèrie "El príncipe" recalca que sempre ha estat i estarà del costat de les víctimes. "Atesa la gravetat de l’acusació només ens queda confiar en la traça de la justícia", afegeix per a finalment demanar respecte a la seua intimitat i la dels seus fills, la seua "absoluta prioritat".

El defensa internacional marroquí del PSG Achraf Hakimi va ser formalment acusat el passat 2 de març per la presumpta violació d’una jove de 24 anys en un procediment que es cursa davant del Tribunal de Nanterre. Hakimi va desmentir els fets i els seus advocats han denunciat una campanya de "xantatge" contra el futbolista.

Segons el testimoni de la jove, ambdós van entrar en contacte el gener a través de les xarxes socials i el 25 de febrer el futbolista la va convidar a casa seua on es va propassar: la va besar als llavis malgrat el seu rebuig, li va aixecar la roba, li va besar els pits i li va introduir els dits a la vagina, malgrat que ella es va resistir. La denunciant va assenyalar que va aconseguir desfer-se del seu agressor d’una puntada de peu i va enviar un missatge a una amiga, que va anar a buscar-la.

tracking