SEGRE

Cafè 'bulletproof', què és i de veritat serveix per perdre pes?

Cafè 'bulletproof', què és i de veritat serveix per perdre pes?

Cafè 'bulletproof', què és i de veritat serveix per perdre pes?Unsplash

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bulletproff Coffe o Café Bulletproff (literalment, "a prova de bales") no és cap tipus de cafè exòtic sinó una combinació de sabors que és tendència des de fa anys als Estats Units. Un empresari de Califòrnia va descobrir aquesta beguda en un viatge al Tibet i des d’aleshores influencers i famosos de la talla de Halle Berry, Ed Sheeran o Gwyneth Paltrow es declaressin incondicionals d’aquest cafè.

Sembla impossible que la combinació d’ingredients funcioni, pels seus diferents sabors i textures: aquesta beguda s’elabora a partir de cafè, mantega i oli de coco. No obstant, els que l'han provat diuen que és molt gustós. 

Com es prepara?

S'ha de barrejar 1 tassa de cafè espresso amb 1-2 cullerades de mantega (sense sal) elaborada amb llet de vaques alimentades amb pastures naturals i 1-2 cullerades de oli Brain Octane C8 MCT (un oli de coco verge enriquit). El resultat és un cafè que aporta entorn de les 400 calories i que segons els seus defensors, sacia de tal manera que si es pren al matí no es té gana fins a mitja tarda. A més, apunten que ajuda a aprimar-se perquè accelera el metabolisme.

Funciona?

No obstant, fins ara no hi ha evidència científica que avali totes les bondats que se li atribueixen. Si que pot afavorir el rendiment mental perquè, com tots els cafès, aporta una bona dosi de cafeïna que estimula el sistema nerviós i afavoreix la concentració.

En canvi, quant que sigui un aliat per aprimar-se, està clar que aporta sacietat i energia però no serveix de res si no està acompanyat d’una estratègia completa d’aprimament, amb una dieta adequada i exercici. A més, no es pot considerar un substitutiu de l’esmorzar ja que li falten proteïnes, carbohidrats, vitamines i fibra. A més és molt ric en greixos saturats, el consum excessiu del qual pot ser perjudicial per a la salut.

tracking