SEGRE

El final dels comptes compartits passa factura a Netflix

Netflix acaba amb els comptes compartits entre diferents cases a Espanya

Netflix acaba amb els comptes compartits entre diferents cases a EspanyaEFE/EPA/SASCHA STEINBACH

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de principis d’aquest mes de febrer passat, Netflix va posar punt i final als comptes compartits. La plataforma de continguts en streaming va canviar les condicions d’ús perquè cada compte estigués associat a una única casa. Una polèmica decisió que va provocar crítiques, a més de la baixa de molts usuaris.

Ho confirma l’informe publicat per Smartme Analytics, que ha deixat a la vista la caiguda de subscripcions que ha patit Netflix a causa d'aquest canvi de condicions d’ús. Si bé la plataforma continua sent la que acumula més quota d’usuaris a Espanya amb un total de 43,8%, la realitat és que de tot el rànquing que presenta, és l’única que ha perdut una mitjana del 20,2% de la seua audiència respecte a l’any passat. Una dada que s’atribueix al fet que molts hagin hagut de deixar, per força, de compartir compte.

Per darrere de Netflix, Prime Video pot presumir de ser la que més creix amb un 26,8% de volum d’usuaris i un creixement exponencial de 10,3%. Finalment, tancant el podi, Disney +, amb 12,8% d’abast i un creixement de 14,3%.

tracking