SEGRE

Mor als 48 anys l'actriu aragonesa Laura Gómez-Lacueva

Laura Gómez

Mor una actriu de 'La que se Avecina'@uniondeactores

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu aragonesa Laura Gómez-Lacueva, coneguda pels seus papers a 'El Pueblo', 'La que se Avecina' y 'Oregon Televisión', ha mort aquest dijous als 48 anys després d’un càncer, segons ha anunciat la Unió d’Actors i Actrius al seu compte de Twitter. L’artista ha mort aquesta matinada al no superar una complicació respiratòria que la mantenia a l’UCI, segons fonts properes.

Un dels seus papers més destacats va ser en la sèrie 'La que se Avecina' en la qual donava vida al personatge de Greta. També va formar part del repartiment de la sèrie 'El Pueblo', on interpretava ariajo.

Gómez-Lacueva va començar la seua formació com a actriu el 1994 a la Escuela Municipal de Teatro de Zaragoza, on va estar durant tres anys. Va completar els seus estudis entre Saragossa, Madrid i París, amb cursos de commedia dell art, dansa, cant, clown, dramatúrgia i cinematografia. El 1998, va crear la seua pròpia companyia de clown, Muac Teatro, juntament ambAna García. El 2011, va formar una nova companyia, Nueve de Nueve Teatro, amb Jorge Usón, Carmen Barrantes i Hernán Romero.

També ha participat en pel·lícules com 'De tu ventana a la mía' (2011) i 'La novia' (2015), de Paula Ortiz, 'Incerta glòria' (2017), d’Agustí Villaronga i 'El reino' (2018), de Rodrigo Sorogoyen. El 2020, va aparèixer en 'Las niñas’, de Pilar Palomero, i va tenir el seu primer paper protagonista en el llargmetratge Historias lamentables’, de Javier Fesser.

Les reaccions a la seua pèrdua no s’han fet esperar, sobretot per part de companys i companyes de feina però també del president de Aragón Javier Lambán, que ha lamentat profundament la seua mort.

tracking