SEGRE

PATROCINADO

Comença la nova temporada d'Aquopolis Costa Daurada!

¡Empieza la nueva temporada de Aquopolis Costa Daurada!

¡Empieza la nueva temporada de Aquopolis Costa Daurada!

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova temporada d'Aquopolis Costa Daurada ja està en marxa. El parc aquàtic oferirà un any més una de les millors experiències de lleure i d’entreteniment de la Costa Daurada.

Aquopolis Costa Daurada, ubicat a la Pineda Platja (a 5 minuts de Salou) disposa de diferents zones de gaudi per a totes les edats amb tematització hawaiana, 4 piscines i més de 23 atraccions. Per als amants de les emocions fortes hi ha les atraccions més impactants del parc com Huracán, Bumerang, Black Hole, Splash, Kamikaze. També hi ha atraccions moderades al parc, com el “Speed Race”, Zig Zag i Rapids, entre moltes d’altres.

Per poder relaxar-se també hi ha un gran Spa exterior de 450 metres quadrats amb cascades i jacuzzis i una platja amb sorra natural, just al costat de zones vip i chillout perquè l’estada resulti més exclusiva.

Els més petits de la família són també els protagonistes d'Aquopolis i, per tant, tenen àrees exclusives per a ells com Funny jungle o Mini park. Perquè els menors de deu anys gaudeixin de l’experiència de passar un dia en un parc aquàtic i comencin a conèixer les sensacions que es viuen a l’aigua, la zona infantil de més de 4000 metres quadrats dissenyada pensant en ells compta amb una variada selecció d’atraccions a la seua mesura.

Aquopolis Costa Daurada obrirà portes l’1 de juny i tancarà el 22 de setembre amb els següents horaris:

  • Juny: 11:30 a 18:00
  • Juliol: De l’1 al 2 (11:30 a 18:00) i després de 11:00 a 19:00
  • Agost (Fins al 27): 11:00 a 19:30 i del 28 al 31 11:30 a 18:00
  • Setembre: 11:30 a 18:30.

Tots els visitants que estiguin interessats en comprar i aconseguir les seues entrades anticipades més barates i obtenir més informació poden consultar la pàgina web: www.costa-dorada.aquopolis.es.

tracking