SEGRE

La resposta des d'Andalusia al gag de TV3 sobre la Verge del Rocio

Los Mellizos de San Juan s’han fet virals amb la seua contestació, en forma de sevillana, al gag d’'Està passant'

Una captura del 'gag' amb la Verge del Rocío al programa 'Està passant' de TV3

Una captura del 'gag' amb la Verge del Rocío al programa 'Està passant' de TV3TV3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cantants de Huelva Los Mellizos de San Juan van voler respondre des del mateix Rocío al gag humorístic que va emetre el programa Està passant de TV3 el passat 4 d’abril, en què es va fer una entrevista a la mateixa verge del Rocío, encarnada per l’actriu Judit Martín. Tant Martín com els presentadors del programa, Toni Soler i Jair Dominguez, estan citats a declarar per aquests fets.

Algunes entitats andaluses, fins i tot el president de la Junta d’Andalusia, així com diferents estaments de l’Església es van queixar i van exigir disculpes pel que van considerar una ofensa al sentiment religiós i una mofa dirigida a tot el poble andalús.

Els Mellizos de San Juan van cantar la seua resposta durant l’entrada de la Hermandad de Huelva al barri de Las Gallinas, un dels moments de la nit, entonant aquesta sevillana dedicada a la paròdia de TV3.

"Otra vez vienes de fuer a mofarte de lo nuestro / te ríes de mis creencias y te burlas de mi acento / despreciando a nuestra tierra y sin el mínimo respeto a la Virgen y a mi lengua. / No tienes gracia ni arte, por eso risas no haces intentándome imitar / payasos de dos reales / vergüenza de catalán / más quisieras tener tú la cultura y respeto que tenemos en el sur / y es que no has tenido suerte de nacer andaluz", diu la lletra de la cançó. 

tracking