SEGRE

Successos

Reben l'alta els nens ingressats que van ser enverinats per la seua mare amb mata-rates

Cotxe Policia Nacional

Cotxe Policia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els nens de 4 i 14 anys que estaven ingressats a l’Hospital de Son Espases després de, presumptament, haver estat enverinats amb mata-rates han rebut l’alta. Fonts del centre hospitalari han confirmat a Europa Press que la dona, per a qui s’ha decretat presó provisional, continua ingressada després d’haver ingerit pastilles i salfumant.

S'ha de recordar que la Policia Nacional va detenir diumenge la dona, d’origen hondureny per provar d’acabar amb la vida dels seus fills, a Manacor. Després d’accedir al domicili, els agents van trobar nombrosos medicaments, molts d’ells benzodiazepines, així com un paquet de verí per a rates del qual en faltava més de la meitat. Els agents també van descobrir que la dona havia subministrat sedants als seus dos fills i que posteriorment havia fet el dinar per als tres.

Partint de la investigació, tot apuntaria que presumptament hauria abocat al menjar verí per a animals. Posteriorment la dona, que també havia ingerit pastilles, va beure salfumant, avisant la seua exparella i pare d’un dels menors, que en aquells moments estava dormint en un altre dormitori.

Els agents van intervenir també el menjar que havia preparat la mare, que ha estat remès per al seu estudi, esperant el resultat de les anàlisis pertinents.

tracking