SEGRE

Els 10 cotxes més venuts el maig de 2023 a Espanya

Dacia Sandero, el mes venut del maig.

Dacia Sandero, el mes venut del maig.Unsplash

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al maig les vendes de cotxes nous a Espanya van arribar a 92.025 unitats matriculades, un augment del 8,3% respecte al mateix mes de 2023 gràcies a les millora a la producció i distribució dels vehicles. És el cinquè mes consecutiu en números positius i des de començament d’any s’han registrat un total de 318.506 unitats, un 26,9% més que l’any anterior

El Dacia Sandero ha estat el gran dominador de les vendes aquest mes, amb avantatge sobre el Renault Clio i el Peugeot 208 que han completat el podi.

De nou cal destacar els nombres del MG ZS, que amb un sisè lloc en el rànquing iguala la seua millor posició històrica aconseguida el mes passat. Encara que són habituals als primers llocs, aquesta vegada han baixat el Toyota C-HR (12è) i el Peugeot 2008 (19è).

Quant als fabricants, la classificació té Toyota a dalt de tot. Peugeot es queda amb la segona plaça i Renault tanca el podi amb unes vendes que han crescut un 57% respecte a maig de 2022. SEAT cau un 40% i queda en la setena posició de la taula. 

tracking