SEGRE

ESNOTICIA

Una ciutat a l'interior de l'Aplec del Caragol

Més de 500 barres i neveres i prop de 75.000 litres de cervesa per a un cap de setmana

El Pavelló 3 de Fira de Lleida s’ha convertit en la central logística de l’Aplec del Caragol.

El Pavelló 3 de Fira de Lleida s’ha convertit en la central logística de l’Aplec del Caragol.BGRUP

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quan es parla de l’Aplec del Caragol solem centrar les nostres mirades en les penyes i en els caragols deixant de banda el treball de gestió i logística que hi ha darrere per assegurar que durant els tres dies que dura la festa no falti de res. La sequera ha incidit en aquesta edició ja que a causa de la falta de caragols lleidatans, des de la Fecoll han hagut de recórrer a granges de fora de Catalunya per disposar de les tretze tones de caragols que es mengen durant tot aquest cap de setmana. “Ara ja no suposa un problema, els distribuïdors saben el tipus de caragol que volem així que no hi ha complicacions amb això”, va explicar el president de la Fecoll, Ferran Perdrix.L’empresa BGrup és una de les encarregades que tot funcioni com cal.

Per a això emmagatzema 1.500 barrils de cervesa, 1.500 més de refresc i més de 150 palets amb productes diversos com olives o patates.“Per a nosaltres l’Aplec és la setmana de més feina de l’any. Comencem un mes abans rebent i organitzant tots els productes necessaris al pavelló tres dels Camps Elisis. Abans de començar amb el muntatge de les carpes ja hem descarregat uns vint-i-cinc tràilers amb beguda, menjar, barres, neveres i totes les estructures que veieu després a la zona de les penyes”, van explicar a SEGRE els responsables de la distribuïdora.

D’altra banda, l’empresa lleidatana Gelats Glas també és una de les parts importants de la festa, ja que són els responsables de repartir més de deu tones de glaçons i els típics gelats de Taronja Tropical o el Sant Honoré.

tracking