SEGRE

CORPUS

Disset catifes de flors decoraran aquest diumenge l'Eix Comercial de Lleida

Més de setanta persones van confeccionar disset catifes de flors i serradures acolorides que van decorar l'Eix Comercial.

Festivitat del Corpus a LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Compte enrere per a la XXIX Festa Tradicional del Corpus de Lleida, que aquest diumenge 11 de juny tornarà a omplir de color l’Eix Comercial. L’organització preveu utilitzar unes 3,5 tones de material i flors per crear disset catifes que decoraran el centre de la capital del Segrià. L’obra més gran, la que representarà l’escut de la ciutat, s’ubicarà a la plaça Paeria.

En la jornada participaran al voltant de 65 voluntaris que, des de les sis del matí, crearan amb flors i serradures aquestes obres d’art efímer. Més enllà de les catifes de flors, un dels actes més destacats serà el Ball de l’Àliga a les 13.00 hores a la plaça de la Paeria. La festa finalitzarà a les 19.15 hores amb la tradicional desfilada dels elements de la cultura popular de Lleida des de la Catedral fins a la plaça Paeria.

També Solsona iniciarà demà els actes del Corpus, que culminaran diumenge amb la desfilada dels Trabucaires i els altres elements de l’imaginari col·lectiu. Després de la missa presidida pel bisbe Francesc Conesa (11 h), hi haurà una exhibició de balls populars a la plaça Major.

tracking