SEGRE

SALUT

El percentatge d'homes que es fa tractaments estètics es multiplica per quatre en 10 anys: aquesta és la cirurgia més sol·licitada

Cada vegada s'atenen homes més joves. El menors de 40 anys ja representen al voltant del 60% del total d'intervencions en població masculina.

Imatge d'arxiu d'una cirurgia estètica.

El percentatge d'homes que es fa tractaments estètics es multiplica per quatre en 10 anys: aquesta és la cirurgia més sol·licitadaPexels.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El percentatge d'homes que es fa tractaments o intervencions estètiques s'ha multiplicat per quatre en 10 anys, segons els resultats d'una enquesta a més de cent professionals de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica (SCCPRE). Si l'any 2013 el percentatge d'homes atesos era al voltant d'un 5%, ara aquesta xifra ha pujat fins al 20%. Cada vegada s'atenen homes més joves. El menors de 40 anys ja representen al voltant del 60% del total d'intervencions en població masculina. Fa 10 anys, la majoria tenia entre 45 i 60 anys.

Segons l'enquesta de la SCCPRE, la cirurgia estètica més demandada pel públic masculí és la cirurgia de les parpelles o blefaroplàstia, segons gairebé el 90 % dels cirurgians plàstics catalans. Pel que fa al contorn corporal, el 80% dels professionals enquestats respon que l'operació més freqüent és la reducció del volum dels pits o ginecomàstia i, en segon lloc, la liposucció. La que marca l'abdomen està ara en creixement.

La segona operació o tractament estètic facial en homes és la cirurgia de les orelles o otoplàstia, seguida pel bòtox.

tracking