SEGRE

Google Drive deixarà d'estar disponible en versions antigues de Windows

L'aplicació Google Drive per a ordinadors

Google Drive deixarà d'estar disponible en versions antigues de WindowsGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Google ha anunciat que l'aplicació per a ordinadors del seu servei d’allotjament al núvol Drive deixarà d’estar disponible a l’agost en algunes de les versions del sistema operatiu de Microsoft.

Google Drive per a ordinadors és una aplicació per a Windows i Mac que permet als usuaris guardar els arxius d’un ordinador al núvol, organitzar-los i gestionar-los en el sistema de fitxers sense ocupar espai d’emmagatzemament i obrir-los a l’ordinador.

La companyia tecnològica ha comunicat a través de la pàgina d’ajuda de Workspace que l’aplicació perdrà el suport l’agost en algunes versions de Windows.

En concret, detalla que deixarà d’estar disponible en Windows 8/8.1, Windows Server 2012, y totes les versions Windows de 32bit.

Al contrari, l’aplicació de Drive per a ordinador seguirà estant disponible per a Windows 10 de 64 bit o una versió posterior, per la qual cosa Google insta els usuaris afectats a actualitzar a aquest sistema abans d’agost.

També ha assenyalat que els usuaris que tinguin una versió de Windows de 32bit podran utilitzar Drive des d’un navegador.

tracking