SEGRE

Troben amb vida els quatre nens perduts fa 40 dies després d'un accident aeri a Colòmbia

Fotografia cedida avui per les Forces Militars de Colòmbia que mostra a soldats i indígenes mentre atenen els nens rescatats després de 40 dies a la selva, a Guaviare (Colòmbia)

Fotografia cedida avui per les Forces Militars de Colòmbia que mostra a soldats i indígenes mentre atenen els nens rescatats després de 40 dies a la selva, a Guaviare (Colòmbia)Fuerzas Militares de Colombia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els quatre nens que estaven perduts des del passat 1 de maig a les selves del sud de Colòmbia després de l’accident de l’avió en el qual viatjaven juntament amb tres adults van ser trobats amb vida aquest divendres per militars que van participar en la seua recerca, van informar fonts oficials. "Una alegria per a tot el país! Van aparèixer amb vida els 4 nens que estaven perduts fa 40 dies a la selva colombiana", va anunciar en el seu compte de Twitter el president colombià, Gustavo Petro, qui va confirmar així la notícia avançada minuts abans per Caracol Radio. Els protagonistes d’aquest miracle de sobreviure a la selva durant 40 dies són els menors Lesly Mukutuy, de 13 anys; Soleiny Mukutuy, de 9; Tien Noriel Ronoque Mukutuy, de 4 anys, i el nadó d’un any Cristin Neruman Ranoque.

Els menors, germans entre si, van ser trobats en un punt remot entre els departaments de Caquetá i Guaviare on van ser buscats sense parar durant setmanes per uns 200 militars, entre ells comandos de les Forces Especials de l’Exèrcit, i indígenes de diverses tribus coneixedors de la selva.

tracking