SEGRE

Els trolls de Forocoches ho han tornat a aconseguir: 'El Tekila', guanyador de Got Talent

Membres del fòrum d’internet van votar en massa a través del web de Telecinco, per a sorpresa del públic i provocant l’enuig de Risto Mejide

El Tekila

Els trolls de Forocoches ho han tornat a aconseguir: 'El Tekila', guanyador de Got TalentTelecinco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dels creadors de John Cobra a Eurovisió, arriba ara 'El Tekila' guanyador de Got Talent. Es tracta de l’últim gran 'trolleig' de Forocoches, que aquest dimarts va aconseguir que un artista amb aires de 'friki' que habia arribat a la final del concurs de talents de Telecinco s’alcés com a vencedor, davant de la sorpresa del públic present i el monumental enuig de Risto Mejide, membre del jurat.

De fet, el 'trolleig' es va gestar arran que Mejide "ridiculitzés" i "critiqués" que 'El Tekila' hagués estat capaç d’arribar a la final. Va ser llavors quan el primer fòrum d’internet de l’Estat (i un dels deu més poderosos del món, almenys en quant nombre d’usuaris) va decidir votar en massa aprofitant que la cadena va obrir votació gratuïta a través del seu web.

Risto Mejide va abandonar el plató dient que “podeu seguir amb la final, podeu continuar aplaudint una pallassada”.

La resposta de Telecinco a la polèmica

En un comunicat oficial aquest dimecres al matí el grup Mediaset, al qual pertany Telecinco, ha informat que no ha detectat cap anomalia en les votacions que van decidir el guanyador de la final del programa Got Talent.

EL VÍDEO DE L'ACTUACIÓ

tracking