SEGRE

VÍDEO. L'emotiu homenatge d'un lleidatà a Constantino Romero amb 'El Rei Lleó' que triomfa a la xarxa

Ja supera les 600 mil visualitzacions

VÍDEO. L'homenatge a Constantino Romero amb 'El Rei Lleó' que ha fet un lleidatà triomfa a la xarxa
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El muntatge que ha realitzat el director i actor lleidatà José Mellinas del tràiler de la nova pel·lícula de “El Rei Lleó” s’ha convertit en viral a la xarxa, on ja ha aconseguit superar les 600 mil visualitzacions. Mellinas va incorporar la veu de Constantino Romero, traspassat l’any 2013 i que va donar veu al rei Mufasa en la pel·lícula original, al tràiler de la reedició del clàssic de Disney que s’estrenarà l’any vinent.

Ha tingut tant bona acceptació a la xarxa que a Twitter ja s’ha compartit més de 12.000 vegades, ha tingut prop de 25.000 m’agrada i un miler de respostes, positives, a l’homenatge.

En declaracions a SEGRE, Mellinas assegura que va realitzar el vídeo en homenatge no només a la figura de Constantino Romero, si no també a una pel·lícula que ara fa 25 anys va emocionar a tota una generació. El doblatge del nou rei Mufasa anirà a càrrec de l’actor Pedro Tena, que ja va suplir Romero com a Darth Vader a la seqüela de Star Wars, Rogue One.

Una de les grans interpretacions de Constantino Romero Com a actor de doblatge, Romero va ser la veu d’actors com Clint Eastwood, Arnold Schwarzenegger o Roger Moore i també de personatges com Darth Vader, el replicant Roy Batty de Blade Runner, o el mateix Mufasa.

VÍDEO. L'homenatge a Constantino Romero amb 'El Rei Lleó' que ha fet un lleidatà triomfa a la xarxa

VÍDEO. L'homenatge a Constantino Romero amb 'El Rei Lleó' que ha fet un lleidatà triomfa a la xarxaDisney

tracking