SEGRE

VÍDEO | Un estel aixeca per l'aire una nena de 3 anys en un festival a Taiwan

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nena de tres anys va sortir accidentalment volant aquest diumenge durant uns segons, arrossegada per un estel gegant les cordes del qual se li van enroscar a la cintura durant un festival d'estels a la localitat taiwanesa de Hsinchu, al nord del país. La nena, que pesava uns 13 quilos, participava al Festival Internacional d'Estels de Hsinchu amb els seus pares i es trobava al costat d’un gran estel de color taronja que, una vegada en l’aire, llançaria caramels, segons la premsa local.

Quan els organitzadors van deixar anar aquest estel, una ratxa d’aire la va aixecar de manera sobtada, amb les cordes enllaçades a la cintura de la nena, que es va elevar més d’una desena de metres en l’aire davant de l’estupor general.

El "vol" de la nena va durar uns vint segons, fins que un soldat retirat va saltar per atrapar la nena quan aquesta flotava a prop del terra.

L’exsoldat va dir als mitjans locals que la nena tenia els ulls tancats quan ell la va agafar i que uns instants després, va començar a plorar, la qual cosa va ser un signe que la nena es trobava bé.

Les autoritats de Hsinchu van decidir suspendre el festival després d’aquest incident

alt

Una cometa levanta por el aire a una niña de 3 años en un festival en Taiwán

tracking