SEGRE

MODA

Detalls que fan primavera i recorden l'estiu

complements

complementsSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els primers dies assolellats de primavera són dels més esperats de l’any. És l’hora de guardar els colors foscos i buscar els tons clars, naturals i els materials que s’hi adiuen. Hi ha tantes ganes de bon temps, que ja no dubtem a mirar cap a l’estiu i els possibles moments de sol a la platja.

COMPLEMENTS

Privata, fidel a la seva essència, fa una picada d’ullet a les dècades dels 80 i dels 90 amb accessoris i complements dissenyats per lluir com mai, i ja amb la mirada posada a l’estiu que està a punt d’arribar.

BOSSES I MOTXILLES

Pragmatisme és la paraula clau per a les motxilles i bosses convertibles de Privata, que es poden vestir en qualsevol ocasió. Els acabats van des dels tons naturals fins a altres de metal·litzats amb molt caràcter.

BARRETS

Els barrets de ràfia, com aquests de la firma Pimkie, són un complement d’outfit, fantàstic per rebre els primers sols de la primavera. A més de ser molt estilosos, protegeixen la pell dels excessos de l’astre rei.

VESTITS

Els acolorits vestits tipus caftà de Privata són una tendència de la marca aquest estiu, que quedaran perfectes amb bosses de ràfia de la mateixa marca o de Pimkie, com les de sota.

complements

complementsSEGRE

complements

complementsSEGRE

complements

complementsSEGRE

complements

complementsSEGRE

complements

complementsSEGRE

tracking