SEGRE

Es busquen mecenes

La companyia lleidatana Sac Espectacles obre un Verkami per gravar un CD-DVD

Es busquen mecenes

Es busquen mecenes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cirquejar. Verb amb el qual la companyia lleidatana identifica una actitud d’aprenentatge, educativa i de divertiment basada en l’univers del circ que promou des del seu espectacle Danscircant. Durant 45 minuts, el públic familiar cirqueja al ritme marcat per l’Anna Caballol, una de les actrius i cantant protagonista d’aquest concert familiar amb entremesos actorals dirigit per Pili Caballol i Ramon Caballol. L’Arnau Moreno és el director musical i a la vegada ha composat els temes de l’espectacle al ritme de pop-roc-ska.

Danscircant també són la Iona Balcells (veu i actriu), Arnau Moreno (guitarra, teclat i veu) Carlos Estavillo (bateria), Marc Sànchez (baix) i Ramon Caballol (pallasso i actor).

Després de la seva estrena a les passades festes de Maig de la ciutat de Lleida, la companyia es trobava amb la petició d’algunes famílies de disposar de les cançons de l’espectacle, en les quals conviuen el rock i l’ska, així que s’han animat a crear el seu primer projecte de crowdfunding, un Verkami (www.verkami.com). “Ja que la idea del CD, d’alguna manera, va sortir de la gent, ens estrenem en el món del crowdfunding i busquem mecenes per fer realitat el CDC-DVD que inclourà karaoke perquè la família pugui cantar les cançons de Danscircant”, explica la Pili. La campanya de Verkami titulada “Danscircant: la meravellosa història del circ ambulant” especifica a què es destinaran els 5.850 euros que proposa Sac Espectacles per fer realitat el disc, que es gravarà a l’estudi Zamenhof de Lleida sota la producció de Victor Ayuso.

Els mecenes poden escollir donar quantitats que van des dels 5 euros als 1.200. A partir dels 20 euros, la donació inclou una entrada a la festa familiar que organitza la companyia a cal Círcol, seu d’operacions de Sac Espectacles, per als mecenes del seu projecte musical. La xifra més alta, els 1.200 euros, inclou la contractació de l’espectacle sencer i la personalització d’una de les cançons, així com accés al backstage.

La Pili explica que encara que la companyia d’espectacles al carrer, fundada l’any 1992, sempre s’ha autofinançat, l’espectacle “està sent la porta a fer moltes coses per primera vegada, no solament el Verkami, sinó que també ens hem centrat en les xarxes socials. Fins ara no li donàvem gaire importància, però ha sigut començar a prestar-li atenció a Instagram i Facebook i comprovar que ens coneix molta més gent”, explica la Pili. De fet, se n’adonen que hi ha gent que ha descobert Sac Espectacles gràcies a Danscircant i la feina que es fa de l’espectacle a les xarxes socials.

tracking