SEGRE
efectivitat

efectivitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’American College of Sports Medicine ha anunciat quines serien les tendències d’aquest 2017 en el món del fitnes. En primer lloc, com l’any anterior, se situa la tecnologia wearable, que a grans trets podríem traduir com tecnologia “vestible”, fet que permet recollir i enregistrar informació sobre l’exercici físic que fem. Endinsem-nos-hi.

Quina informació puc recollir?

La quantitat de dades sobre la salut i l’exercici que es poden monitoritzar és enorme: des d’informació dels nutrients que ingerim fins a com d’actiu és el nostre estil de vida, passant per la freqüència cardíaca, les rutes que practiquem o copiar-ne una d’algú altre. Així, el dia que ens vingui de gust sortir a peu o en bici i no sabem per on anar només ens caldrà agafar idees.

Com puc enregistrar informació del meu exercici físic?

Les apps i els rellotges relacionats amb estil de vida i fitnes són les tecnologies més habituals. També hi ha les polseres, roba amb sensors d’hidratació o d’activació muscular, entre altres.

És fàcil fer-les servir?

No és el mateix haver nascut abans o després de l’eclosió d’Internet o del cercador de Google. Tot plegat, ens etiqueta amb un grup de població, ja sigui la Generació Z, els Millenial o Generació Y o els Immigrants Digitals o Generació X. Malgrat ser un immigrant digital, amb una petita ajuda i una constant curiositat val la pena conèixer elements que et poden ajudar a millorar la vida. És possible trobar cursos que ensenyin les aplicacions més adequades per a cada objectiu, però improbable, crec, estar al dia de totes. Primer caldria reflexionar sobre què és el que ens interessa i després buscar els recursos adequats.

efectivitat

efectivitat

tracking