SEGRE

2.0

Instagramers units contra Trump

Una acció de Costalamel envia centenars de mitjons bruts a la Casa Blanca

instagramers units contra trump  Una acció de Costalamel envia centenars de mitjons bruts a la Casa Blanca

instagramers units contra trump Una acció de Costalamel envia centenars de mitjons bruts a la Casa BlancaCOSTALAMEL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Molta gent li diria quatre coses al president dels EUA, Donald Trump, sobre les seves polítiques racistes i misògines, però com? Més enllà de Twitter, que els pot servir de desfogament immediat, la marca de roba del lleidatà Ernest Costafreda, Costalamel, va endegar una campanya a Instagram per recollir mitjons bruts per enviar a Trump com a símbol de la política que fa: pudent. Tot i els dubtes inicials a la resposta de la gent, la participació ha superat les 350 persones amb força més mitjons que participants. “La nostra marca representa tots els valors contraris a aquells que imposa Trump i no ens podíem quedar parats”, explica l’Ernest que, aquest cop com d’altres, va actuar per instint i impuls convençut que no podria sortir res dolent d’una invitació a la reflexió. “No vaig pensar en les conseqüències, ni legals ni d’imatge. Simplement s’havien de ridiculitzar les polítiques que fa Donald Trump i que ens afecten a tots”, diu.

El mes de juny passat van empaquetar els mitjons suats i bruts arribats d’arreu de Catalunya fins al seu estudi de Barcelona, acompanyats de notes dirigides a Trump i poc després va arribar a la Casa Blanca. “Hem vist que està lliurat a través del tracking del paquet, però suposem que no li haurà arribat directament a ell. Tampoc ens han arribat represàlies”, explica. El que sí van tenir és alguna resposta increpant a Instagram, on es va dur a terme la campanya amb el hashtag #itsatrump, el mateix missatge que duien els mitjons de l’edició limitada que va fer Costalamel i que no es podien comprar, solament els obtenien aquells qui enviaven mitjons bruts. “Ens hem sorprès força de la participació i de les ganes que hi ha posat la gent.

Hi havia notes molt elaborades, signades per tota la família...La campanya la vam tancar un mes més tard del previst perquè continuaven arribant mitjons”, diu l’Ernest, que pretenia posar al servei de la indignació de la gent l’altaveu que suposa una marca de roba.

tracking