SEGRE
Proper destí, Instagram

Proper destí, InstagramSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mark Zuckerberg, el fundador i propietari de Facebook, va enfadar-se considerablement el 2014 quan dos estudiants de la Universitat nord-americana de Princeton van predir la decadència de Facebook a quatre anys vista. Instagram s’erigia aleshores com una de les xarxes alternatives. Tampoc ningú pot garantir l’eternitat d’aquesta aplicació, encara que actualment es mou amb una mitjana de 80 milions de fotos publicades cada dia, una xifra que converteix Instagram en un laboratori de tendències a través dels anomenats influencers. Roba de carrer, cotxes, menjar, ulleres, material de muntanya o hotels: el consumisme en estat pur ha trobat en els perfils d’aquesta xarxa una manera de difondre els seus productes vinculats a la idea de l’experiència. Estètica i plaer edonista, perfils que creen una marca pròpia i milers de seguidors que desitgen aconseguir els mateixos plaers.

Una nova era de màrqueting en què els influencers han passat a ser els catalitzadors perfectes, amb publicacions que converteix en or tot el que mostren. El sector dels viatges és un clar exemple d’aquest fenomen social. Els serveis turístics estan molt ben situats en els rànquings de consultes i compres a través del telèfon mòbil arreu del món. Amb sis anys de trajectòria i 400 milions d’usuaris actius, Instagram és el contenidor de continguts més influent, deu vegades més que el mateix Facebook segons el portal hosteltur.com. Sota aquesta premissa, el grup hoteler Barceló ha contractat mig centenar d’influencers d’arreu del món per participar al projecte Barceló Stories.

El projecte s’ha consolidat sumant vint instagramers més i posant en marxa un web perquè els clients puguin fer-se les vacances a mida segons les referències exactes dels llocs que surten a les fotos dels protagonistes. Són el seu aparador perfecte.

Proper destí, Instagram

Proper destí, InstagramSEGRE

Proper destí, Instagram

Proper destí, InstagramSEGRE

tracking