SEGRE
L’última moda en ous

L’última moda en ous@WOODSTOCKFOODS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferrats, durs, escaldats, remenats o en truita. Aquestes són les maneres més habituals de cuinar un ou, les quals es poden combinar en mil i una receptes. L’ou, petit i delicat, té unes possibilitats gairebé infinites: no és estrany que en els països influenciats per la cultura anglesa se’ls mengin per esmorzar. Aporten un extra de proteïnes molt important. Hi ha moltes receptes tant per a entrants de dinar com per a segons plats, així com també són presents a l’hora de sortir a sopar unes tapes amb els amics.

També són, i d’això els cuiners de postres i els pastissers en donarien fe, un dels ingredients imprescindibles de la rebosteria. Instagram és la xarxa dels plaers per excel·lència i el menjar n’és un dels més populars. Des d’ingredients en cru fins als locals on la gent gaudeix d’un bon dinar, passant per la cuina de casa, les tècniques emprades i els plats presentats.

Una de les formes més exitoses en la mescla d’ous, gastronomia i exhibicionisme fotogràfic són els cloudeggs, els núvols d’ous. Estèticament atractius i una de les fórmules per cocció més saludables: es fan al forn i no necessiten fregir-los. Instagram va ple de propostes per acompanyar amb alvocat, torrades o bacó. S’ha de separar curosament la clara dels rovells sense trencar aquests darrers. Les clares es baten amb les varetes fins a dur-les a punt de neu. En un paper de forn untat amb una mica d’oli o mantega i posar al forn a 220º. Col·locar la clara sobre el paper, fent un espai al centre per poder-hi posar després el rovell i coure 4 minuts. Afegim curosament el rovell i acabem de coure al gust. També hi ha qui mescla formatge o ceba amb la clara abans de posar al forn per donar-li gust, però estèticament no s’infla de manera tan espectacular.

L’última moda en ous

L’última moda en ous@WOODSTOCKFOODS

L’última moda en ous

L’última moda en ous@WOODSTOCKFOODS

L’última moda en ous

L’última moda en ous@WOODSTOCKFOODS

tracking