SEGRE
Unes noves vacances

Unes noves vacancesSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba la calor i la gent comença a pensar en les vacances, en com organitzar-les. Podem optar pel model més clàssic: contractar un viatge organitzat en el qual ja ens donen tota la ruta prevista i no hem d’invertir temps i esforços a buscar allotjaments i transports, o també podem anar per lliure i fer-ho nosaltres. De moment els hotels encara són la referència oficial del sector, però internet i la globalització van començar a sacsejar el sistema. Les anomenades plataformes web que connecten usuaris d’arreu del món han trencat les dinàmiques clàssiques que es regulaven a través d’una oferta professional i una demanda particular. La connexió entre persones, que paguen un percentatge de la seua transacció a la plataforma que l’ha feta possible, han obert un món de nous models d’allotjament que fins ara havia estat impensable.

A Barcelona l’any passat ja es va calcular que l’oferta d’allotjaments privats a través de webs com Airbnb ja supera la del sector hoteler. Amb la mateixa idea de fons van aparèixer noves plataformes arreu del món, pensades per facilitar la mobilitat de la gent i al mateix temps convertir-se en un incentiu per a l’economia domèstica dels usuaris i el seu enriquiment personal: llogar habitacions per hores, intercanviar cases, visitar ciutats acompanyat, buscar xarxes de persones afins, aprofitar les vacances per parlar idiomes…

El sector es va fragmentant per arribar al màxim de necessitats i demandes possibles, només hem de trobar la nostra plataforma ideal per organitzar les vacances.

Unes noves vacances

Unes noves vacancesSEGRE

Unes noves vacances

Unes noves vacancesSEGRE

Unes noves vacances

Unes noves vacancesSEGRE

tracking