SEGRE
Youtube com a àlbum familiar

Youtube com a àlbum familiarSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les famílies acostumen a tenir un àlbum de fotos. Ara potser no se n’imprimeixen tantes (i menys encara se’n revelen, un verb que forma part del pleistocè de la fotografia familiar) però un àlbum imprés el tenim a casa, ni que sigui amb aplicacions digitals com Hoffman. La família de vuit de l’Estefanía Unzu ha anat un pas més enllà en la conservació de les vivències familiars i tenen un vídeo àlbum exclusiu i molt particular. Obert a tot el món. Verdeliss és el seu canal de Youtube que compta amb 1,3 milions de seguidors.

L’Estefanía el va començar de manera casual, per compartir vídeos amb la seva família de Pamplona, mentre ella i el pare dels seus sis fills, l’Aritz, vivien a Madrid. El dia a dia de la seva família va començar a tenir seguidors que empatitzaven amb la manera natural, alegre i real amb què es mostrava en aquesta xarxa social. L’Estefanía, que és blogger, youtuber, influencer i mare de sis fills (tot i que ja ha penjat un vídeo en el qual comparteixen la seva intenció d’ampliar a set) és a més a més doula i comparteix a totes les xarxes socials (a Instagram té 598.000 seguidors) els seus coneixements sobre maternitat i així com recursos de criança, sempre des del punt de vista vivencial. I des del passat mes de maig, també compta amb un conte il·lustrat publicat per Planeta; Verdeliss, un mundo de emociones, un llibre amb recursos per treballar l’intel·ligència emocional en família.

El pròleg està escrit per la psicòloga i pedagoga lleidatana Rosa Jové. Amb 19 anys, l’Estefanía es va quedar embarassada. Feia pocs mesos que sortien amb l’Aritz, amb qui s’havia mudat a Madrid, des de Pamplona, per aprofitar una oportunitat de treball d’ell. La notícia els va deixar en xoc, tal com expliquen en el vídeo de Youtube que parlen de la parella donant resposta a les preguntes del milió: “Com us vau conèixer” i “com és quedar-se embarassada amb 19 anys?” Per als que no puguin esperar a connectar-se a Youtube, sàpiguen que es van conèixer amb 18 anys treballant al Telepizza i que no va ser amor a primera vista però sí connexió total des de la primera conversa. No va acabar els seus estudis però, definitivament, ha fet carrera a casa i a Youtube.

Youtube com a àlbum familiar

Youtube com a àlbum familiarSEGRE

tracking