SEGRE
Un clàssic de l’estiu

Un clàssic de l’estiuSTOFFBUETTNER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tecnologia internet i les xarxes socials evolucionen ràpidament. Just quan t’has acostumat a una aplicació nova, com l’Stories d’Instagram, posem per cas, doncs surt IG TV per crear més angoixa als usuaris de la xarxa per excel·lència avui dia. Tot i la velocitat de les novetats, i que moltes vagin encaminades a promoure el vídeo integrat a la xarxa social, arraconant Youtube, hi ha coses que no canvien. És el cas de les fotografies de platja a l’estiu i, sobretot, dels peus a la platja a l’estiu.

És veritat que no tenen un hashtag milionari de l’estiu #peusalaplatja o #beachfoot, i és que aquest tipus de hashtags s’atansaria a la caricaturització del fet. Res més lluny de la intenció dels qui pengen la perspectiva dels seus peus amb el mar cristal·lí de fons o la sorra blanca. Aquells que, normalment, s’han fet una pedicura prèvia, per acabar d’arrodonir la seva intenció: mostrar la seva felicitat en l’estat vacacional o de dia festiu relaxant a la platja. I els peus, que són el nou dit índex, aquell amb el qual assenyalàvem la importància del lloc on estem.

Avui dia fem fotos dels peus sobre rajoles modernistes, rajoles de la ciutat on estem, els peus a la platja, o al llit... Amb els peus per davant, ja no significa estar mort sinó estar viu, mostrant on som i què fem.

Veure les fotos dels peus a la platja en un feed, a les xarxes socials, no és el mateix que penjar la foto dels peus a la platja. Qui ho fa, per molta frase transcendental que posi al post, extreta d’una cançó o un poema que se sap Google per a nosaltres, sent el plaer de poder dir que està allí, tan bé, per sentir-se just com vol que els altres ho pensin.

En canvi, el que mira la foto dels peus a la platja, pensa que no cal, que és poc original i que, segurament, posats a descobrir la bona vida dels peus, preferiria, millor, que el qui li fa enveja donés la cara.

Potser no, potser les fotos dels peus a la platja són com els anuncis nadalencs d’El Corte Inglés: marquen oficialment l’inici de la temporada estiuenca. I prou.

Un clàssic de l’estiu

Un clàssic de l’estiuSTOFFBUETTNER

Un clàssic de l’estiu

Un clàssic de l’estiuSTOFFBUETTNER

Un clàssic de l’estiu

Un clàssic de l’estiuSTOFFBUETTNER

Un clàssic de l’estiu

Un clàssic de l’estiuSTOFFBUETTNER

tracking