SEGRE
Un ou, la imatge amb més ‘likes’

Un ou, la imatge amb més ‘likes’SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan pensem en una imatge bella ens poden venir moltes descripcions a la ment: paisatges evocadors, cares i cossos bonics, infants, colors... Però, com diu la dita, “per a gustos, colors”. Les xarxes socials, i més concretament Instagram, acaben de coronar un ou com la fotografia amb més “M’agrada” d’aquesta xarxa especialitzada a compartir fotos i vídeos. Sí. Un ou. Ros. Sense més. Cap decoració que l’envolti. Només la perfecció de la seva forma ovalada. En el moment de tancar aquesta edició tenia més de 50 milions d’“agradaments”. Aviat està dit. I havia desbancat, ni més ni menys, que tota una professional del sector: la celebrity Kylie Jenner, amb una dolça fotografia: la primera imatge de la seva filla Stormi agafant-li tendrament el dit polze, que tenia més de 18 milions de “m’agrada”. De fet, quan aquesta membre del clan Kardashian se’n va assabentar, hi va posar bon humor amb un vídeo seu fent un ou ferrat damunt de l’asfalt.

Tot va començar el 4 de gener, quan el compte “_world_record_egg” va publicar un missatge animant els seguidors a “establir junts un rècord mundial i aconseguir el post amb més m’agrada a Instagram” i animava directament a “superar l’actual rècord, en possessió de Kylie Jenner”. A més, va emplaçar alguns famosos i influencers mediàtics a col·laborar-hi. Qui no va dubtar a embolicar-s’hi va ser la popular presentadora Ellen DeGeneres, que va desafiar la xarxa a la seva manera i va proposar batre un nou rècord: arribar als 51 milions de “m’agrada” amb un muntatge d’un ou que inclou una cara de Kilye Jenner. Després de l’èxit de la iniciativa, molts han volgut saber qui era el propietari o propietària del compte de l’ou. Per resposta no s’han trobat cap persona humana, sinó l’Henrietta, una gallina de camp britànica que assegura que Eugene, l’ou de la foto, és seu.

A més a través de les stories del compte per celebrar la gran acollida del repte, es pot llegir: “Això és una bogeria, quin temps en el qual viure. Això no s’acaba aquí, només acabem de començar”. Per tant, que no s’estranyi ningú si la propera imatge amb més “m’agrada” és la simplicitat personificada.

tracking