SEGRE
majoria d’edat. S’ha de ser major d’edat per poder activar les propines en bitcoins o poder enviar-ne a algú.

majoria d’edat. S’ha de ser major d’edat per poder activar les propines en bitcoins o poder enviar-ne a algú.TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Twitter ha compartit el seu compromís amb els creadors de contingut a la seua plataforma, a qui proveirà de noves eines com la possibilitat de donar propines mitjançant criptomonedes o d’accedir a recursos amb què monetitzar els programes d’àudio a Spaces. La companyia ja ha introduït als Estats Units les propines, una funció amb la qual els seguidors poden fer un pagament als seus creadors preferits mitjançant serveis de tercers per recolzar el seu treball, i que ja són globals per a iOS (i d’aquí a poc temps per a Android).

Com a ampliació d’aquesta eina, la plataforma ha anunciat tips with crypto, que permet pagaments mitjançant bitcoins. De la funció de les propines se’n podran beneficiar els creadors de contingut, els periodistes i les organitzacions benèfiques, entre d’altres.Les eines de suport a creadors també inclouen els Superfollows –subscripcions mensuals–; i les newsletter.

També tindran a la seua disposició un nou apartat que unifica en un mateix lloc les mètriques sobre el seu rendiment. I donat l’auge de les obres NFT (sigles de Non Fungible Token) basades en tecnologia blockchain, la companyia està treballant en un autentificador i en una funció que permetria mostrar als usuaris les seues col·leccions d’actius digitals NFT a la xarxa social.Spaces, la funció de Twitter que permet organitzar i seguir esdeveniments d’àudio, també tindrà novetats en els propers mesos, com les gravacions per poder escoltar les xerrades o els programes més tard, o formes millorades per descobrir aquests espais en la cronologia o en llocs dedicats.Per altra banda, que les persones puguin tenir veu a la plataforma, de manera que se sentin còmodes i segures, és una altra de les àrees en què treballa la companyia, que manté la seua defensa de la importància de la conversa pública i del paper que hi té Twitter.

En aquest sentit, el control sobre la conversa cobra importància. La companyia prepara funcions que permetran eliminar seguidors sense que aquests siguin notificats, o inclús sortir d’una conversa d’on se’ns ha mencionat. Twitter també ha anunciat millores en els filtres per paraules, que permeten establir controls avançats en temps real. També prepara un avís per quan un usuari vulgui unir-se a una conversa, que pugui saber per avançat si el to de la discussió s’ha elevat.

tracking