SEGRE
Els ‘tiktokers’ més ben pagats

Els ‘tiktokers’ més ben pagatsSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les celebritats més ben pagades de la plataforma TikTok van recaptar col·lectivament 55,5 milions de dòlars el 2021, un augment del 200% respecte a l’any anterior. I és que durant l’últim any, els guanys de les estrelles més grans de TikTok han augmentat, impulsats en part pels propis esforços per ampliar la seva fama més enllà de la plataforma que les va convertir en celebritats, segons assenyala la revista Forbes.

Segons aquesta publicació, en total, les estrelles de TikTok més ben pagades van guanyar col·lectivament 55,5 milions de dòlars el 2021, un 200% més que l’última vegada que comptem els seus xecs de pagament, el 2020. I malgrat que han enfocat la seva atenció fora de TikTok, encara guanyen gran part dels seus diners –del 30% al 50%– gràcies al contingut patrocinat, on una corporació paga per una publicació que anuncia els seus productes al compte de xarxes socials d’una estrella.

A mesura que TikTok ha crescut més de mil milions d’usuaris a tot el món, empreses com Amazon, Louis Vuitton i McDonald’s han comprat aquest tipus d’anuncis. Les estrelles de TikTok poden cobrar fins a mig milió de dòlars per una sola publicació, encara que generalment guanyen una mitjana d’entre 100.000 i 250.000 dòlars per publicació, més del doble de les tarifes d’aquesta llista del 2020.És el cas de les germanes que encapçalen la llista Forbes de les tiktokers amb més ingressos, Charli i Dixie D’Amelio. Seguint els passos de les germanes Kardashian, ara tenen la seva pròpia sèrie de Hulu, The D’Amelio Show.

Es va estrenar al setembre i es va renovar una temporada, al cap de només dos mesos d’emisió. Després, al desembre, Dixie va actuar al Madison Square Garden i nou intervencions més per a la sèrie de concerts Jingle Ball al costat d’Ed Sheeran i els Jonas Brothers. I juntes, les germanes tenen una marca lucrativa, Social Tourist, una empresa conjunta amb Hollister que es ven a aproximadament 500 de les botigues minoristes. Tot això ha ajudat a impulsar els guanys. Entre Charlie i Dixis han aconseguit 188 milions de seguidors.Mentrestant, una altra estrella a les xarxes amb 86 milions de followers és Addison Rae, que va aconseguir protagonitzar una pel·lícula de Netflix, He’s All That, i va signar un nou contracte de diverses pel·lícules amb la plataforma. Josh Richards ha muntat la seva pròpia companyia de producció, CrossCheck Studios.

Ha guanyat 8,5 milions de dòlars.En poc més d’un any, la reputació de Bella Poarch s’ha disparat, convertint-la en la tercera persona amb més seguidors a l’aplicació (87 milions). El camí per TikTok el comença el 2020 quan va publicar un vídeo ximple de sincronització de llavis amb M to B, una cançó d’un raper britànic i es va convertir en el TikTok més vist el 2020. Ha guanyat uns cinc milions de dòlars.A les marques no els molesten les pallassades que omplen el feed de TikTok de Josh Richards amb 26 milions de followers i uns guanys de 5 milions de dòlars ha aconseguit acords de patrocini amb Amazon, CashApp i altres. Kris Collins és un altre exemple de la rapidesa amb què algú pot aconseguir fama i diners amb TikTok.

Abans de la pandèmia, Collins era perruquera a Vancouver. La Covid li va impedir treballar i es va descarregar TikTok, i des de llavors ha creat una cosa semblant a un programa de comèdia d’esbossos. Té més de quaranta milions de seguidors a la xarxa.

Els ‘tiktokers’ més ben pagats

Els ‘tiktokers’ més ben pagatsSEGRE

Els ‘tiktokers’ més ben pagats

Els ‘tiktokers’ més ben pagatsSEGRE

Els ‘tiktokers’ més ben pagats

Els ‘tiktokers’ més ben pagatsSEGRE

Els ‘tiktokers’ més ben pagats

Els ‘tiktokers’ més ben pagatsSEGRE

tracking