SEGRE

Live Music Radar

La nova plataforma cultural i musical que revolucionarà els millennials

Live Music Radar

Live Music RadarSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La generació digital, protagonitzada pels millennials, i l’ús de les aplicacions mòbils a través de telèfons intel·ligents estan més que mai en ascens. Per això, davant del canviant món on ens trobem, cada dia sorgeixen noves propostes que ofereixen serveis de tota mena per facilitar la vida dels usuaris. És el cas de Live Music Radar, que ha arribat per revolucionar l’accés a la música en directe i donar suport al lleure.

Es tracta de la primera aplicació capaç d’apropar la gent a la cultura musical més popular amb només un clic.En qualsevol moment del dia i en qualsevol lloc, entrant a l’app apareixen, segons la ubicació, totes les possibilitats de música en directe: des de músics al carrer fins a concerts més multitudinaris.Sens dubte, és una aposta única per gaudir de l’oci de manera diferent. Només caldrà activar la geolocalització i oferirà totes les actuacions en directe d’un sol cop d’ull, ja sigui a sales de concert, bars, macrofestivals i, fins i tot, al metro.

I després, a deixar-se anar, ja que serà el mateix mapa interactiu de l’eina el que indiqui com arribar-hi.Locals i artistes poden actualitzar diàriament les actuacions amb data, hora i lloc; i poden oferir a través del seu Pop Up la compra d’entrades, si n’hi hagués, des del mateix mapa. A més, els filtres permeten fer cerques de música gratis o el tipus de música que es vol escoltar: cadascú marca el radar de la recerca!Així mateix, amb la geolocalització el mapa indica com arribar fins a l’esdeveniment, qui és l’artista, la música i els perfils en xarxes socials. Fins i tot dona l’opció d’escoltar algun tema de l’artista abans d’anar-lo a veure.

L’aplicació està disponible tant per a Android com per a IOS i permet dos idiomes, espanyol i anglès, i així és una aplicació indispensable per als turistes que vulguin buscar lleure a l’arribar a una ciutat.Live Music Radar és l’aposta per la música en directe, el suport a la cultura, a l’oci, als locals i als artistes més autèntics, que ofereixen al natural el millor de cada indret. Una aplicació d’allò més innovadora amb què per fi es podran descobrir increïbles talents que apassionaran.

tracking