SEGRE

Per què ens omple tant treballar d'allò que ens agrada?

L’EMPRENEDORIA DES D’UNA EXPERIÈNCIA PERSONAL

Per què ens omple tant treballar d’allò que ens agrada?

Per què ens omple tant treballar d’allò que ens agrada?SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un dia t’enamores d’una professió i sents que allò és el que vols donar al món. Al principi, és com un somni, una il·lusió. Va passant el temps i cada dia la vida et dóna més senyals que el camí és per allà. Fins que un dia algú proper t’ofereix la possibilitat de sortir de l’armari o se t’alineen els astres i comences a exercir. Una cosa és que jo ho tingui integrat a la meva vida i ho visqui intensament i l’altra és compartir-ho amb el resta del món! I just abans de llançar-te a la piscina és quan sorgeixen totes aquelles pors i interrogants: estaré preparat? En sabré prou? Podré viure d’això?... Quan passes d’un sou fix a ser autònom, generalment, els fonaments es remouen. La concepció de la vida ha de ser des d’un altre prisma. Crec que la primera cosa que aprens és a fluir amb el dia a dia. Mantenir la ment oberta és el repte més important els primers anys. Confiar en un mateix i que el servei o producte que estàs oferint sorgeix des de la professionalitat i des de l’amor. Saber exactament per què vols oferir allò al món serà el teu motor d’acció.

Per què ens omple tant treballar del que més ens agrada?

En el nostre cas, ha sigut per la descoberta i el canvi en positiu que ens van aportar les eines del ioga a la nostra vida quotidiana. Això va fer que ho volguéssim compartir amb el resta de les persones que lliurement se’ns apropessin, ara fa tretze anys. Al principi, érem en un local petit. A la sala només hi cabien dotze persones. Al cap de tres anys, vam decidir llogar un local més gran, amb dues sales. Fa pocs anys, vam entrar en consciència que Ananda Ioga era un negoci; potser ho va fer el fet que necessitàvem col·laboradors per absorbir el volum de persones que gaudeixen de les classes, i allò volia dir que la part de paperassa pesava més.

És bo reflexionar que treballar per a tu mateix té dos vessants: la part que a tu t’encanta, perquè és la cosa més fàcil del món fer allò que dónes, i la part més burocràtica. Nosaltres hem après a delegar a poc a poc tota aquesta part que no ens motiva tant del negoci. La part creativa és la que ens segueix omplint i la burocràtica preferim que la facin persones professionals de cada sector que els encanta fer-ho! Ens sentim molt afortunats i agraïm la confiança que ens dipositen les persones que s’apropen a Ananda Ioga. Gràcies a tots per fer-ho possible! La nostra il·lusió segueix sent que les eines del ioga aportin benestar físic, mental i emocional a tothom que vingui a practicar-lo.

T’animem que donis al món allò que sents que se’t dóna tan bé! Ànims i valentia!

tracking