SEGRE
més informació

més informació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ioga 7 és la síntesi de 35 anys de pràctica amb el ioga i les seves múltiples variants. És un extracte de tècniques psicofísiques basat en els vuit passos del ioga de Patanjali, actualitzat l’any 2018. L’objectiu general de la pràctica de Ioga7 és amplificar la consciència del present estimulant la sensibilitat propioceptiva, activant espais de meditació i relaxació espontanis, aprenent a escoltar aquest estat de consciència que anomenem Ioga en tot moment i lloc.

ACTIVAR CONSCIÈNCIA DE IOGA

  1. Escalfament articular i respiratori. Sèries dinàmiques sincronitzades amb la respiració lenta i profunda que promoguin la concentració mental, sensibilitat emocional i calor física.
  2. Tonificació articular, respiratòria i cardiovascular. Danses sincronitzades amb respiracions intenses, bilateralitat, coordinació, lliurament, maneig de l’estrès respiratori.
  3. Estirament. Postures estàtiques en flexió, extensió, inclinació lateral, rotació, equilibri, força, etc. Totes les postures possibles des de la indagació amb sensibilitat i presència, observant les diferents capes musculars, percebent el moviment i la quietud i activant la màxima consciència corporal.
  4. Respiració. Tècniques respiratòries que activen consciència de l’energia percebent l’oxigenació en tot l’organisme i accedint a estats transpersonals de forma espontània.
  5. Kriyas. Concentració, escolta de la sensibilitat a través de la combinació del mantra, el mudra, la respiració i el ritme.
  6. Meditació. Dharana i dhyana, concentració mantinguda sense esforç, entrenament de la interiorització pràctica.
  7. Relaxació. Pratyahara o consciència de la propiocepció. L’escolta activa o percepció interior habilita consciència del cos, de les emocions i dels pensaments. És a través d’aquesta escolta on desenvolupes l’habilitat d’aturar els teus pensaments, de comprendre les teves emocions i de percebre el teu cos de forma molt més àmplia en cada present que planteja la vida. 
més informació

més informació

més informació

més informació

més informació

més informació

més informació

més informació

tracking