SEGRE

Necessito un entrenador personal?

Aprendre anglès mentre es practica esport,dos pardals d’un tret

Necessito un entrenador personal?

Necessito un entrenador personal?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La figura de l’entrenador personal va aparèixer a l’Estat fa uns 20 anys. Com acostuma a passar, en aquells primers moments fou un servei exclusiu al qual podia accedir públic amb cert poder adquisitiu i els permetia gaudir d’un monitor per a ells sols que els escollia la quantitat i mena d’exercici físic més convenient. A la vegada, els assegurava la qualitat de la pràctica. Amb el temps, però, s’ha generalitzat a tot tipus de persones. No només això, sinó que ha evolucionat fins a convertir-se en una bona manera d’aconseguir altres objectius personals no relacionats només amb la pràctica esportiva, sinó també (o sobretot) amb el creixement personal. Un bon exemple és practicar la classe en anglès: els participants fan esport al mateix temps que recuperen la fluïdesa en aquest idioma. Sens dubte, una molt bona manera de treure profit al temps.

Actualment demanen entrenador personal tant persones sanes com altres amb problemes de salut; des de nadons fins a sèniors, passant per infants, adolescents i adults; des d’esportistes que volen aconseguir una fita a altres que el que pretenen és millorar l’agilitat en la vida quotidiana. En definitiva, ha esdevingut una opció per a tothom. A això cal afegir-hi altres innovacions. Una de les més interessants són els small groups, tendència els darrers anys. En aquests casos, aconseguir un grup homogeni és el més important. Si trobem entre 2 i 8 persones amb una condició física i objectiu semblants, encara que no siguin idèntics, l’entrenament aportaria avantatges molt similars a l’entrenament individualitzat però amb una despesa inferior. La cirereta del pastís, de moment, és vincular-ho a altres objectius personals, com els citats al començament.

LLÚCIA BANYERES

DIRECTORA TÈCNICA DE L'EKKE

El consell. La cita amb l’entrenador personal facilita:

  • Practicar l’exercici el dia acordat, cosa que evita buscar excuses.
  • Adquirir l’hàbit.
  • Una bona elecció del tipus d’entrenament per tal d’aconseguir l’objectiu (baixar pes, reduir mal d’esquena, tonificar una zona específica, incrementar la flexibilitat, millorar la tècnica...)
  • Estalviar temps, en tant que es dirigeix tota l’estona cap als interessos principals de l’esportista.
  • Aprendre tècniques novedoses i efectives.
tracking