SEGRE
De Minnesota al món

De Minnesota al mónSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encetem aquesta nova columna divulgativa amb la complicitat que ens brinda aquesta capçalera. Una una col·laboració que arriba en un moment en què sumar sinergies esdevé una fórmula necessària per fer arribar al màxim de gent possible la nostra passió, la nostra raó de ser: la música d’arrel negra. Situem-nos: L’Altaveu serà un homenatge als discos que ens hipnotitzen. Tots els que ressenyarem ens encanten, però no podrem parlar de tots els que ens deixen sense alè. Som-hi amb el primer.

El 2013 va ser editat per Cult Records Bye Bye 17, de l’artista nord-americà multidisciplinari (actor, guionista, músic i intèrpret) de Minneapolis Sean Tillman, que respon al nom artístic de Har Mar Superstar. Har Mar és un personatge hiperactiu i incansable, amb una trajectòria musical de 25 anys, que l’ha portat d’escenari en escenari pels 5 continents en gires interminables. Ha compartit escenari amb bandes de renom com The Strokes, Red Hot Chili Peppers o Lizzo, entre d’altres... Gires que li han fet guanyar visibilitat i fans gràcies al seu peculiar i enèrgic directe. La seva manera d’entendre el directe com un espectacle sonor i visual, durant el qual acostuma a viure’l amb poca roba, molta suor, energia, passió, sinceritat i zero complexos. Aquests són els ingredients que ofereix als seus concerts aquest artista que segurament fa, de la seva aparent manca de sex appeal, la seva arma més esmolada. Una posada en escena que combina amb la seva gran qualitat com a compositor. Per això el seu projecte musical és un dels més autèntics i amb més carisma del moment.

Bye Bye 17 és el seu cinquè disc d’estudi, amb què vam connectar amb el seu univers sonor. Har Mar, té ànima soul, però amb la capacitat de fer homogènia la seva coctelera sonora amb altres etiquetes musicals que admira com el pop, el rock i el funk. El disc compta amb deu temes, tots signats als crèdits per ell mateix, deu cançons que des del primer moment tenen la capacitat d’alegrar el dia a l’oient més ensopit. Energia fresca. De cap a peus el disc és un cant a l’amor, i si ens ho permeteu us destaquem les peces We don’t sleep12:12, Restless Leg o l’himne trencapistes Prisioner. Recomanació: escoltar-lo a volum alt per entrar a l’univers Superstar. Després d’escoltar-lo voldreu entrar al seu univers creatiu. Us farà gràcia cercar-lo a les pel·lícules en què ha desplegat els seus dots com a actor. Parlem de títols com Starsky & Hutch Whip It.

De Minnesota al món

De Minnesota al mónSEGRE

tracking