SEGRE
Pastís d’albercocs, llimona i cireres

Pastís d’albercocs, llimona i cireresROSA CABISCOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ingredients: - 8 albercocs. 1 llimona, un grapat de panses, 7 o 8 cireres, 150g de farina, 150g de mantega, 150g de sucre, 100g d'ametlles torrades, vainilla, una cullerada de llevat en pols

Preparació: Barrejar la farina, la mantega, el sucre, una mica de vainilla ( jo he posat unes quantes llavors d’una branca) i el llevat, mesclant bé fins a obtenir una crema; afegir els albercocs i la llimona pelats i tallats a trossos, i unes quantes panses, al gust.

Escalfar el forn a 160 graus.

Preparar uns motlles d’anar al forn: untar-los amb una mica de mantega al fons i embolicar-los lateralment amb paper de forn. Es pot fer amb un motlle gran, o amb diversos de petits.

Posar la crema dins els motlles, deixant espai perquè pugi la massa en coure. Tirar sobre la superfície les ametlles tallades en forma d’estelles, vigilant que no s’enfonsin; acabar amb una mica de sucre en pols, i coure al forn uns 60-90 minuts, fins que inserint un punxó o forquilla dins la massa i traient-la, aquesta surti seca. Si es vol, es poden afegir les cireres abans que comenci a quallar la massa, i tindrem un pastís una mica diferent.

Deixar refredar.

Es pot servir amb una mica de crema, si es vol.

tracking