SEGRE
Per a un pastís per a 8 persones necessitarem:

Per a un pastís per a 8 persones necessitarem:CHUS CASTRO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per a un pastís per a 8 persones necessitarem: - Un pot gran de pinya al natural - 500 grams de nata líquida - 2 sobres de gelatina de llimó - Caramel líquid

Posem la pinya amb el seu suc al vas d’un robot de cuina que ens permeti triturar. Esmicolem la pinya fins que quedi totalment triturada i no es notin les fibres de la fruita. A continuació, hi afegim la nata i els dos sobres de gelatina de llimó i escalfem en un cassó fins que arrenqui el bull, remenant tota l’estona. Retirem.

Mentrestant, cobrim el fons d’un motlle amb caramel líquid. Quan la preparació hagi agafat temperatura, aboquem la crema dins el motlle i deixem refredar una estona a temperatura ambient. Finalment, posem el motlle a la nevera i deixem quallar un mínim de 4 hores.

Amb aquesta recepta ens quedarà un pastís de textura cremosa i consistent, semblant a la d’un flam. Si volem una textura més lleugera, després de triturar la pinya colarem el líquid i continuarem amb la resta de passos de la recepta, sense aprofitar la polpa que quedi al colador.

Per a un pastís per a 8 persones necessitarem:

Per a un pastís per a 8 persones necessitarem:CHUS CASTRO

tracking