SEGRE
Ingredients per a 6 persones

Ingredients per a 6 personesMERCÈ BRESCÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ràpides, fàcils, saludables i aptes per petits i grans!

M’agrada tenir alguna galeta per picar entre hores o per oferir-la als petits de la família, però no sempre és fàcil trobar-ne sense grans quantitats de sucres afegits, sense olis refinats o que la farina sigui de qualitat. Per fer aquestes galetes utilitzarem farina de kamut, que prové originàriament d’Egipte i és una varietat de blat antiga i carregada d’excel·lents propietats nutricionals. Atenció si ets celíac, conté gluten. També és especialment ric en hidrats de carboni complexos que aporten molta energia.

Barregem en un bol la farina, el bicarbonat i les espècies; incorporem l’ou, l’oli i l’edulcorant. Si ens queda poc compacta podem afegir més oli, probablement en el cas d’utilitzar panela o sucre. Si utilitzem mel, s’ha de vigilar que la massa no perdi consistència per poder donar forma a les galetes, si és el cas, podem afegir una mica més de farina.

Mentres preescalfem el forn, anem fent boles o utilitzar talladors de formes. Col·loquem les galetes sobre paper vegetal damunt d’una plata de forn i les coem a 180 ºC durant 10-12 minuts. Deixem refredar i llestes per menjar.

Ingredients per a 6 persones

Ingredients per a 6 personesMERCÈ BRESCÓ

tracking