SEGRE

Amanida d'arròs amb mançana, fruita seca i menta

Ingredients per a 5-6 persones

Ingredients per a 5-6 personesCHUS CASTRO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

INGREDIENTS PER A 5-6 PERSONES Mig quilo d’arròs salvatge 2 mançanes petites pelades i tallades a daus 50 grams de nous un sarpat de pinyons (uns 25-30 grams) 10 fulles de menta 150 grams d’oli d’oliva sal canyella en pols

Fem bullir l’arròs en aigua bullent amb sal. Mentrestant, saltem lleugerament les mançanes tallades a daus en una paella amb unes poques gotes d’oli i condimentades amb un polsim de canyella i pebre negre mòlt, mirant que els daus quedin cruixents. Reservem.

A la mateixa paella hi torrem els pinyons el temps just perquè canviïn de color. Retirem i reservem. Fem el mateix amb les nous i reservem. Preparem l’oli amb la menta: al vas del robot de cuina hi posem les fulles de menta, sal al gust i un sarpat de les nous que teníem reservades i triturem, afegint l’oli a fil perquè emulsioni. Passem aquesta salsa a un recipient per servir. Quan l’arròs estigui cuit, l’escorrem i el posem en una safata per servir. Deixem refredar una mica. Al damunt hi escampem els daus de mançana, les nous i els pinyons. Amanim amb la salsa de menta.

Ingredients per a 5-6 persones

Ingredients per a 5-6 personesCHUS CASTRO

tracking