SEGRE
Ingredients per a 6 persones

Ingredients per a 6 personesROSA CABISCOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES 200 ml de llet; 100 g de farina; una cullereta de llevat; 1 ou; oli i sal.  Per al farcit: formatge camembert; crema de llet; ous de guatlla; daus de salmó i pinyons.

Per a una celebració, avui us proposem uns blinis procedents de Rússia. La base és una pasta semblant a les creps, amb un farcit que sol variar.

Barrejar la llet amb el llevat, fins que es desfaci, i afegir el rovell de l’ou. Mesclar bé. A continuació, afegir la farina, a poc a poc, fins a obtenir una massa. Deixar-la reposar una estona.

Mentrestant, batre la clara fins al punt de neu, amb un polsim de sal. Afegir-la a la massa i barrejar suaument fins que estigui totalment incorporada. La massa ha de quedar una mica líquida.

En una paella, posar una mica d’oli, i escalfar. Agafar una cullerada de la massa i deixar-la caure en la paella, com si fos un crep. Coure un minut per cada costat, i reservar. Anar fent fins a acabar la pasta. Deixar refredar els blinis.

A part, desfer el formatge amb una forquilla, i barrejar amb la crema de llet; treballar fins que la crema de llet s’incorpori i ens quedi el formatge cremós.

Coure els ous de guatlla fins que siguin durs, i tallar-los per la meitat.

Sobre cada blini, posar una meitat d’ou de guatlla, envoltar amb la crema de formatge, utilitzant una mànega pastissera, i acabar amb un dau de salmó i uns pinyons lleugerament torrats.

tracking