SEGRE
Ingredients per a 6 persones

Ingredients per a 6 personesCHUS CASTRO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ingredients per a 6 persones - 2 ous XL (120 g), 120 g sucre, 120 g mantega a temperatura ambient, 100 g Cola-Cao o similar, la ratlladura de mitja taronja, 20 g cacau amarg, 50 g llet, 15 g licor de taronja, 120 g farina de rebosteria, ½ paquet de llevat químic. La glaça:  - 2 cullerades de sucre de llustre, una cullerada de suc de taronja, confits de colors per decorar.

Escalfar el forn a 180 graus. Batre els ous amb el sucre. Afegir la mantega i batre fins a aconseguir una textura cremosa. Incorporar el Cola-Cao, el cacau i la ratlladura de taronja i integrar-los bé a la mescla. Afegir la llet i el licor, remenar suaument fins a integrar-los. Incorporar la farina tamisada i el llevat. Barrejar suaument fins a aconseguir una textura homogènia.

Abocar la mescla en un motlle de plum. Enfornar uns 35 o 40 minuts, o fins que, al punxar amb una agulla, aquesta surti seca. Deixar refredar damunt d’una reixeta.

Cobrir amb una glaça feta amb dues cullerades de sucre de llustre i una cullerada de suc de taronja.

Decorar amb els confits de colors.

Si els volem regalar un cop fred i la glaça seca, emboliquem cada bescuit amb paper film. Després emboliquem amb paper de cel·lofana transparent i decorem amb un llacet. Podem incloure la recepta en uns targetons fets amb cartró ondulat i decorats amb algun motiu nadalenc.

Com que són per regalar, queden molt ben presentats en motlles de paper.

Ingredients per a 6 persones

Ingredients per a 6 personesCHUS CASTRO

tracking